Moda i ljepota

Rihanna predstavila liniju muškog donjeg rublja: U ponudi mrežasti topići i tangice

Izazovni komadi mogu se pronaći na stranici Rihanninog brenda (Foto: Savage X Fenty)

ripadnice ljepšeg spola u komadima izazovnog donjeg rublja, prizori su koje rado vole vidjeti brojni muškarci. No, šta kada se uloge zamjene, pa umjesto žene takvo što odjene muškarac?

Rihanna je odlučila da ovo Valentinovo posebno uljepša muškarcima, ili onima koji se tako osjećaju, a predstavivši kolekciju muškog donjeg rublja “Glossy Flossy” izazvala je podijeljenja mišljenja javnosti.

Na stranici njenog brenda “Savage X Fenty” osvanule s fotografije muškaraca koji promoviraju komade njene nove kolekcije, a pored bokserica sa crvenim srcima, u ponudi se mogu naći i mrežasti kompletići, potkošulje, topići, slip gaćice te tangice.

Cijene ovih komada kreću se između 41-82KM.

https://twitter.com/twhitson26/status/1483311449338519555?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483311449338519555%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2Flifestyle%2Fmodailjepota%2Frihanna-predstavila-liniju-muskog-donjeg-rublja-u-ponudi-mrezasti-topici-i-tangice%2F220202079

I dok su mnogi tvrdili kako je ovo upravo idealan poklon kojeg će pokloniti svom partneru za Valentinovo, kod nekih je izazvala sasvim suprotne reakcije. Tvrdili su da je ovo sasvim neprimjereno i da promovira pogrešne vrijednosti.

Ipak, bilo je i onih koji su se našalili sa cijelom situacijom.

“Rihanna tjera muškarce da se oblače provokativno, sviđa mi se to”, “Napokon i oni imaju svoje sexy rublje”, “Ako se moj muškarac ne pojavi u ovome, naljutit ću se”; “Odmah ću to kupiti svom dečku”, “Volio bih da imam hrabrosti nositi ovo”, pisali su.

Ova pop zvijezda definitivno zna zaintrigirati publiku, a osuđivali je ili ne, njeni komadi dostupni su za prodaju.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top