ISTAKNUTE VIJESTI

U teškoj nesreći kod Male Kapele poginuo nekadašnji prvak Jugoslavije

Bio je višestruki juniorski prvak Hrvatske i Jugoslavije u disciplini osmerca 1985. i 1986. godine. Njegov otac Mario Matulina također je bio veslač, navode iz “Jadrana”

U tragičnoj prometnoj nesreći, koja se jučer dogodila na autocesti A1 kod tunela Mala Kapela, život je izgubio bivši veslač Veslačkog kluba Jadran, 54-godišnji Julijan Matulina, obavijestili su jutros iz kluba.

– Julijan je bio dio uspješne generacije Jadranovih juniora koji su veslali sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Bio je višestruki juniorski prvak Hrvatske i Jugoslavije u disciplini osmerca 1985. i 1986. godine. Naslov državnog prvaka u Jajcu 1985. godine osvojio je u osmercu u kojem su još bili Branko Fain, Nikica Kukolj, Zoran Hrboka, Igor Kršić, Joško Jurin, Danijel Segarić, Joško Jurjević i kormilar Damir Grubšić, napisali su na službenoj Facebook stranici kluba Jadran.

– Bio je višestruki juniorski prvak Hrvatske i Jugoslavije u disciplini osmerca 1985. i 1986. godine. Njegov otac Mario Matulina također je bio veslač, a kasnije i član Uprave Jadrana. Sportsku tradiciju obitelji nastavio je i njegov sin, daroviti košarkaš Maksim Matulina, navodi se dalje u objavi na FB stranici kluba Jadran.

Njegov otac Mario Matulina također je bio veslač “Jadrana”, a kasnije i član Uprave “Jadrana”.

(Izvor: Avaz.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top