Regija

Ženi ispao novčanik, stariji muškarac ga pronašao ali nije vidio da ga kamere snimaju

Na šalteru za prodaju hrane u centru srbijanskog grada Kikinda pojavio se snimak koji je mnoge prevario.

Naime, jednoj ženi je ispao novčanik dok je naručivala hranu, a nepoznati čovjek ga je uzeo. Na početku se mislilo da je čovjek ukrao novčanik, a zapravo ga je odnio u policiju i prijavio da je izgubljen.

Iako se na snimcima jasno vidi kako je ženi, koja je na šalteru kupila sendvič i uredno ga platila, ispao novčanik, koji je onda muškarac koji je naišao iza nje šutnuo i odnio, događaj je dobio sretan kraj, prenosi Telegraf.

Naime, muškarac je nešto kasnije novčanik odnio u policiju i on je vraćen vlasnici sa svim dokumentima i novcem koji je imala. Tako je čovjek koji je javno osuđivan, ipak, postao pošteni nalazač.Žena iz Bašaida jeste prijavila krađu, ali je poslije samo desetak minuta, došao i čovjek koji je pronašao i uzeo njen novčanik. Vratio ga je sa svim onim što je unutra bilo. Ženi je vraćen novčanik sa svim dokumentima i novcem i ukupnim sadržajem, tako da je sve ispalo u redu. Policija nema razloga za bilo kakav postupak ili sankciju – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

(Izvor: Hayat.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top