Magazin

Djevojčice s Downovim sindromom su zvijezde na snimanju spota talentovane Podgoričanke

Foto: Instagram/sarabero_88

lda i Irma Bero, djevojčice s Downovim sindromom, učestvovale su u snimanju spota za pjesmu “Moj živote” Podgoričanke Lane Vukčević.

Ovu informaciju podijelila je njihova majka Sara Bero. Kako ona tvrdi, Lana je prva osoba u regionu koja je angažovala osobe s Downovim sindromom da budu u spotu. Umjesto profesionalnih manekenki i glumica u spotu su Sarine ljepotice.

“Smatram da se mnoge poznate ličnosti trebaju ugledati na Lanin primjer i dati drugim osobama mogućnost da pokažu ono što jesu, onako posebno, na svoj način”, napisala je.

Foto: Instagram

Sara se zatim zahvalilila Lani i cijeloj ekipi što su uljepšali dan njenim djevojčicama.

“Ovo je još jedan veliki uspjeh za nas. Moram vam reći da je pjesma jako emotivna i s nestrpljenjem je očekujem. Jako sam ponosna na Ildu i Irmu”, zaključila je.

“Kako je lijepo kad usrećiš nekoga kome je to potrebno. Mnogo sam ponosna i jedva čekam. Hvala puno, Saro”, poručila je Lana.

Inače, 16-godišnja Lana je postala poznata po snimanju covera popularnih balkanskih pjesama, među kojima su “Ah, što ćemo ljubav kriti”, “Nije ljubav to”, “Jabuke i vino” i druge. Takmičila se u Zvezdama Granda.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top