Košarka

Luka Garza nakon 26 dana napokon zaigrao za Detroit i odigrao odličnih 10 minuta

Foto: Instagram

Bh. košarkaš Luka Garza nakon 26 dana zaigrao je za Detroit Pistonse i u porazu od Memphis Grizzliesa ubacio je sedam poena te dodao tri skoka za manje od deset minuta igre.

Memphis je puno bolje otvorio meč i već nakon prve dionice imao vodstvo od 22 poena razlike (41:19), nakon čega je bilo jasno da će se faktički u ovom susretu sve pitati. Do poluvremena su košarkaši Detroita uspjeli smanjiti na 15 razlike, no to je bilo najviše što su uspjeli i do kraja meča Memphis je kontrolisao prednost i na kraju slavio rezultatom 132:107.

Morat je sa 23 poena nosio Memphis do pobjede, Bane je bio također efikasan te je ubacio 22 poena, dok se u poraženom timu istakao Grant koji je ubacio 20 poena.

Bh. košarkaš Luka Garza zaigrao je za Detroit nakon 26 dana i meča protiv Phoenixa sredinom januara, a ovaj meč iskoristio je kako bi za manje od 10 minuta postigao sedam poena te dodao tri skoka, što će sigurno biti preporuka da dobije više vremena u narednim mečevima.

Washington je na svom terenu bio bolji od Brooklyna sa 113:112, dok je Dallas na krilima nezaustavljivog Dončića pobijedio Los Angeles Clipperse sa 112:105. Dončić je meč završio sa s 51 ubačenim poenom te devet skokova i šest asistencija.

Tabela:

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top