ISTAKNUTE VIJESTI

Dalmatiner našao napušteno štene, ono što je napravio oduševilo je mnoge

Screenshot: TikTok

Ranije ovog mjeseca, Rey Caquias i njegov pas Thiago krenuli su u šetnju blizu svoje kuće u Portoriku. Ono što nisu znali jest da će se iz te šetnje vratiti kao trio, i to zahvaljujući dalmatineru Thiagu. Naime, tijekom šetnje Caquias je primijetio da je Thiagu pažnju privuklo nešto pored puta. Iako ga je pozivao da nastave šetnju, pas se nije dao.

“Otišao je zaobilaznim putem u šumu. Počeo sam ga dozivati, no on me ignorirao. Tad sam čuo slabi lavež. Prišao sam i vidio malo uplašeno štene”, ispričao je Caquias za The Dodo.

Štene, za koje Caquias vjeruje da je tamo ostavljeno, bilo je mršavo i preplašeno, a samo u šumi ne bi preživjelo. Zahvaljujući Thiagu, život mu je spašen. Iako ga je uplašeni psić isprva ugrizao, Caquias ga je odlučio odnijeti s njima kući. Okupao ga je i nahranio, nakon čega ga je odveo veterinaru. Čitavo to vrijeme, Thiago se nije odvajao od svog novog prijatelja.

U samo nekoliko dana štene koje je bilo na rubu smrti sad je puno snažnije i zdravije. “Jako sam ga zavolio”, priznaje Caquias.

A zavolio ga je i Thiago. “Odlično se slažu”, kaže ovaj novopečeni vlasnik dva psa.

“Thiago je veoma nježan pas. Nikada ne bih vidio štene da ga on nije pronašao. Zbog toga sam jako radostan i osjećam veliki ponos”, zaključio je Caquias.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top