Nogomet

As: Sprema se nova oluja u Unitedu. Predvodi je Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia

Manchester United ne ostvaruje rezultate kakve bi mogao, odnosi u svlačionici su sve lošiji, a iza svega stoji tinjajući sukob između prve zvijezde kluba Cristiana Ronalda i menadžera momčadi Ralfa Rangnicka. Portugalski as smatra da Rangnick smatra da nema sve potrebno za glavnog stratega Uniteda i kritizira njegove metode, dok njemački stručnjak javno kritizira učinak svoje najveće zvijezde.

Navodi ovo španjolski As koji tvrdi i da Nijemac nema potporu najistaknutijih Unitedovih igrača i da njegove neistomišljenike predvodi Ronaldo. Iskusnog napadača posebno je naljutio istup Rangnicka u petak kada je rekao da je očito da bi Ronaldo trebao postizati više golova, a te su riječi, navodi se, dodatno razbjesnile Ronalda i njihovi su odnosi nepovratno uništeni. On uživa u životu u Manchesteru i želi ostati u Unitedu i sljedeće sezone, no tek treba vidjeti što će biti s Rangnickom.

Čeka se novi trener

“U Manchesteru se sprema nova oluja jer je Rangnick na kraju ove sezone trebao napustiti mjesto trenera i postati sportski direktor kluba. Međutim, nakon nedavnih događaja, njegova bi budućnost mogla biti sasvim drugačija. Uprava želi izbjeći donošenje bilo kakve važne odluke sve dok njemački izbornik ne napusti klupu”, navodi se.

To je i razlog zbog kojeg su u siječanjskom prijelaznom roku igrači posuđivani drugim klubovima, a ne prodavani. Novi menadžer moći će računati i na njih i složiti si momčad po volji, nastavlja se u tekstu uz zaključak da je jasno da Unitedova svlačionica očekuje novog trenera, kao što je jasno da će u svibnju padati kiša.

(Izvoz: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top