Magazin

Otkazan koncert Stinga u Sarajevu

Foto: EPA-EFE

Koncert Stinga, koji je trebalo da bude održan u Sarajevu 19. marta, nažalost je otkazan, a bit će održan na jesen.

Razlog otkazivanja koncerta je prolongiranje kompletne evropske turneje za jesen, usljed pogoršanja epidemiološke situacije u pojedinim državama.

Interesovanje za ovaj koncert, koji je trebalo da bude održan u Zetri, zaista je veliko, a karte su odmah rasprodate te su u više navrata puštane dodatne količine.

“Početkom naredne sedmice će biti objavljen novi datum sarajevskog koncerta, a nakon objave datuma svi oni koji budu željeli refundirati novac od ulaznica, mogu to učiniti sedam dana od dana objave novog termina”, rekao je vlasnik produkcijske kuće Avalon Boban Milošeski.

Ulaznice koje budu vraćene nakon refundacije, bit će ponovo dostupne u prodaji za sve one kojima novi datum koncerta ne bude odgovarao, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate i velika je lista čekanja za iste.

Legendarni Sting inače je trebalo da dođe u Sarajevo prvi put, u sklopu svoje turneje My Songs Tour, a planirao je održati dvosatni koncert.

Sarajlije su bile posebno oduševljene s obzirom na to da je ovo prvi koncert u posljednjih nekoliko decenija, na kojem će nastupati ovako poznato i veliko svjetsko ime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top