ISTAKNUTE VIJESTI

Pas štitio svoju povrijeđenu prijateljicu dok nije stigla pomoć

Kad je Betty Walter od prijateljice dobila poruku o psu kojeg je udario auto, uputila je prijateljicu koga da pokuša kontaktirati kako bi psu dobila pomoć koja joj je potrebna. Walter je iskusna u spašavanju i udomiteljstvu, ali ona je u to vrijeme bila na poslu i također je znala da više nema mjesta za udomljavanje pasa. Međutim, kako je dan odmicao, nije mogla prestati razmišljati o psu, a nakon što joj je smjena završila, odvezla se do mjesta gdje se povrijeđeni pas nalazio.
Kad je stigla, vidjela je da je pas još uvijek tamo – zajedno s drugim psom koji je čuvao.

Psi, kasnije nazvani Betty White i Allen, pronašli su travnatu površinu dalje od ceste gdje se Betty mogla odmoriti. Očigledno je bila ozlijeđena, a Allen je to znao, zbog čega je nije htio ostaviti sa strane. Sjedio je ondje štiteći je, plašeći svakoga tko se pokuša previše približiti. Očigledno ju je toliko volio i očajnički je želio da bude u redu.

“Kad sam se zaustavila, bilo je nekoliko pasa u daljini koje je Allen otjerao”, rekla je Walter za The Dodo. “Kad sam izašla iz auta da je pogledam, potrčao je prema meni… Morala sam ga uvjeriti da sam tu da pomognem.”

Walter je odvojila vrijeme da pokuša pridobiti Allenovo povjerenje kako bi joj dopustio da pomogne Betty. Nakon nekog vremena došla je njezina prijateljica koja joj je poslala poruku da joj pomogne uvesti Betty u auto. Cijelo vrijeme Allen je stajao na straži u blizini, pazeći da je Betty dobro. Nakon što je bila u autu, Walter i njezin prijatelj uspjeli su zgrabiti i Allena. Bilo je jasno da želi poći s njom.

Čim je vidjela njihovu slatku vezu, Walter je znala da mora napraviti mjesta za najbolje prijatelje i odvela ih svojoj kući. Znala da je ako to ne učini, možda neće naći nekoga drugoga da ih uzme i mogli bi na kraju biti razdvojeni.

“Ovdje u Houstonu je teško pronaći udomitelje za velike pse”, rekla je Walter.

Betty je imala slomljenu zdjelicu i trebala je operaciju. Nakon što je operacija obavljena, otišla je kući svojoj novoj udomiteljskoj obitelji kako bi se izliječila i bila s Allenom. Kako su tjedni prolazili, Walter je postalo jasno koliko su Betty i Allen zapravo povezani. Toliko se vole, zbog čega Alen nije htio ostaviti stranu kada bi se ozlijedila. Samo je htio biti s njom bez obzira na sve.

Pred Betty je još jedan period oporavka koji mora proći prije nego što bude spremna pronaći svoj zauvijek dom. Allen je sada tehnički spreman – ali, naravno, ne ide nikamo bez Betty.

Nakon svega što su prošli, Betty i Allen samo žele pronaći dom pun ljubavi u kojem mogu biti zajedno, a Walter im je odlučna pomoći da to pronađu.
(Izvor: Thedodo.com)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top