ISTAKNUTE VIJESTI

Video: Vjerna kujica nije željela napustiti bolnicu u kojoj joj je preminuo vlasnik, pa je osoblje bolnice odlučilo da je udomi

Kujica po imenu Maša strpljivo je čekala svog voljenog vlasnika u Novosibirskoj regionalnoj bolnici broj jedan u Koltsovu koji je nažalost preminuo.

Maša mu je bila jedini posjetitelj. Nakon što je preminuo, počela se pojavljivati na recepciji bolnice svaki dan godinu dana.

Nakon što je Siberian Times objavio priču o odanom psu, iz cijelog svijeta su stizale ponude za udomljavanje Maše.

Ljubazna mještanka je pokušala Maši pružiti dom pun ljubavi, ali je Maša pobjegla i vratila se natrag u bolnicu.

Poput Hachika iz Japana i Bobbyja iz Škotske, Maša pokazuje nepokolebljivu odanost, čak i nakon gubitka vlasnika. Toliko da je glavni liječnik bolnice rekao da će Mašin dom sada biti u njihovoj bolnici.

“Tako je lijepo čuti o ljubaznim ponudama za posvajanje Maše iz cijelog svijeta”, rekao je za Siberian Times. “Ali sada smo donijeli odluku da pustimo Mašu da ostane u našoj bolnici. Ne želimo da proživi stres povezan s još jednim pokušajem njezinog udomljavanja. Naši pacijenti, medicinsko osoblje i službenici nemaju ništa protiv.”

Maša je postala omiljena u bolnici i kod pacijenata, posebno starijih, koji se rado brinu o njoj. Mnogima je od njih postala svojevrsni terapeut.

Iako je bolnica željela da Masha pronađe novu obitelj, odlučili su da je bolje za nju da ostane kod njih.

“Lijekovi ovdje ništa ne mogu učiniti za nju, ali se još uvijek nadamo da će Maša uspjeti pronaći drugog vlasnika. Jednog dana, a jako želimo da ovaj dan uskoro dođe, naša Maša će nekome vjerovati.” No, vjerni pas za sada ima dom do kad god to ona bude željela.

(Izvor: eskluziva.online)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top