Nogomet

Počela prodaja ulaznica za derbi Željezničara i Sarajeva, cijene jedinstvene na zahtjev navijača

Navijači FK Željezničar od večeras mogu kupiti kartu za veliki derbi protiv Sarajeva koji će se 5. marta igrati na stadionu Grbavica, a u okviru 2. kola proljetnog dijela Premijer lige BiH.

Tu informaciju potvrdili su najvatreniji navijači kluba s Grbavice, popularni Manijaci, koji su najavili da se karta može kupiti po jedinstvenoj cijeni od 20 KM.

“Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti, a to smo pokazali u proteklom periodu odličnim odzivom i voljom da se pomogne klubu u prevazilaženju jednog od najtežih perioda u sto godina postojanja.

Vrijeme je da odlučnost pokažemo opet, ovaj put u drugoj kampanji koju smo najavili početkom ovog mjeseca, a to je kupovina ulaznica za derbi.

Nakon uspješne kampanje učlanjenja 10.000 navijača i dizanja praga na 15.000, navijači FK Željezničar kreću u drugu akciju – prodaja ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom koji je na rasporedu 5. marta.

Model kampanje kupovine ulaznica je već poznat. U prodaji će biti pušteno 10.000 ulaznica po jedinstvenoj cijeni za svaku tribinu od 20 KM. To će klubu donijeti novih 200.000 KM.

U prvom dijelu kampanje ulaznice je moguće samo kupiti online, dakle putem interneta, a u zavisnosti od prodaje nastavit će se kupovina fizički na Stadionu Grbavica. Svi navijači koji ulaznicu kupe online, naredne sedmice će istu preuzeti na Stadionu Grbavica uz potvrdu kupovine sa e-maila.

Moguće je kupiti i virtualnu ulaznicu i tako pružiti podršku Klubu.

Sa 15 hiljada članova i 10 hiljada prodatih ulaznica okončali bi ovu akciju i klubu donijeli čak 500.000 KM koji će Klubu biti od itekakvog značaja!

Kako je 10.000 članskih karata rasprodano u rekordnom roku, nema sumnje da će tako biti i sa ulaznicama. Zato požuri, kupi svoju ulaznicu i pomozi Klubu!

UČLANI SE, KUPI ULAZNICU!”, piše u saopćenju Manijaka.

Kartu možete kupiti linkom ovdje.

Termin derbija bi, kako saznaje Klix.ba, trebao biti u subotu 5. marta u 17 sati.

Željezničar će u prvom kolu druge polusezone igrati kao gost protiv Veleža u Mostaru, dok će Sarajevo, također kao gost, igrati protiv Leotara u Trebinju.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top