ISTAKNUTE VIJESTI

Ovako se Zoran Šprajc oprostio od RTL Direkta

Screenshot: RTL

Zoran Šprajc oprostio se od RTL Direkta.

“Numerolozi kažu ako često vidite broj dva da je došlo vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo. Prije 7 godina na ekranima se pred vama pojavio jedan momak. Emisija je bila čudna, ali nije ni on bio baš normalan”, rekao je Šprajc nakon priloga o posebnom datumu 22.2.2022. pa se prisjetio nezaboravnih trenutaka emisije u ovih sedam godina.

RT

“Što reći na kraju, najbolje ono što je jednom rekao Ćaća – ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja. Idućih sedam godina ovu emisiju vodit će Mojmira Pastorčić. Budite uz nju kao što ste bili uz mene”, pozvao je Šprajc na kraju gledatelje.

“Ja preuzimam RTL Direkt. Od ponedjeljka do četvrtka. I to me jako veseli. Radim u toj emisiji od početka i posvetila sam joj puno godina, puno truda da bude bolje, puno razmišljanja, ideja, živciranja i puno rada od jutra do 23 sata. Prvo vrijeme kao novinarka, a onda sam je četiri godine uređivala i svaki dan radila sa Šprajcom”,rekla je Mojmira ranije.

Šprajc ostaje na RTL-u

Šprajc će i dalje nastaviti raditi na RTL-u, ali kao što je već u siječnju najavljeno, u pripremi je njegov novi projekt.

“Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”, otkrio je za RTL.

“Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica”, zaključio je.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top