Nogomet

Navijači Sarajeva izdali uputstva i uvjete za preuzimanje ulaznica za derbi na Grbavici

Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo Horde zla oglasilo se povodom preuzimanja ulaznica za predstojeći gradski derbi protiv Željezničara koji se u subotu igra na stadionu Grbavica.Ranijom odlukom FK Željezničar i njegovih navijača, za gostujuće fanove je osigurano 1.500 mjesta na Grbavici. Ulaznice za navijače Sarajevo su besplatne.

Preuzimanje ulaznica namijenjenih navijačima Sarajeva vršit će se u četvrtak i petak u periodu od 11:00 do 19:00 u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.

“Preduslov za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2022. godinu. Podjela će se vršiti po principu ‘ko prije – njemu ulaznica’. Jedna osoba može preuzeti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično preuzeti ulaznicu, moguće je preuzimanje od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju preuzima. Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2022. godinu, ulaznice će biti rezervisane do četvrtka. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu preuzete zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za preuzimanje u petak osobama koje nisu članovi UNFKS. Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u periodu preuzimanja karti. Članstvo u UNFKS za 2022. godinu iznosi 10 KM. Napominjemo da je moguće preuzeti samo jednu ulaznicu uz jednu člansku kartu”, poručile su Horde zla.

Inače, za vrijeme podjele karti u shopu će se nalaziti kutija za dobrovoljne prilog mladoj majci Eni koja je ostala nepokretna u svojoj 28. godini.

“Molimo vas da svi učestvujete u humanitarnoj akciji kako bi smo prikupili što veću količinu sredstava. Inače, Ena je rod našem drugu s tribine te smo odlučili da pomognemo na ovaj način”, poručili su.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top