BiH

Tanovićeva supruga objavila prvu fotografiju Orhana nakon nesreće

Orhan Tanović (Foto: Instagram)

Maelys de Rudder, supruga bh. oskarovca Danisa Tanovića, podijelila je prvu fotografiju njihovog sina nastalu nakon nesreće koju je mladić doživio 11. februara te potvrdila da se polako oporavlja.

“Živ sam i nasmijan”, napisala je majka 17-godišnjeg Orhana u opisu njegove fotografije na kojoj se blago smiješi.

Dodala je kako tinejdžer prepoznaje svoju porodicu i prijatelje, ali i da ponovo uči da radi mnoge stvari “poput šetnje, razgovora i zadirkivanja tate”.

“Znam da to mogu i moj tata je uz mene 24/7 i brine da dobijem svu stimulaciju i njegu koja mi je potrebna”, nastavila je de Rudder.

Istaknula je kako se doktori i medicinske sestre također jako trude da pomognu Orhanu da napreduje i stane na noge.

“Saobraćajna nesreća nije bila baš zabavna, ali sam imao veliku sreću i uskoro ću imati mnogo priča za podijeliti”, napisala je te se zahvalila u Orhanovo ime svima što su bili tu na toliko mnogo brige i podrške.

Podsjećamo Orhana je početkom februara na Drveniji automobilom udario Benjamin Spahović nakon što je vozio neprilagođenom brzinom poslije preticanja trolejbusa.

Adolescent je bio životno ugrožen, a bh. reditelj i njegova supruga su svoje Instagram profile koristili kako bi obavještavali druge o zdravstvenom stanju svog sina.

Na svu sreću mladić je uspio preživjeti te je Tanović prije sedam dana objavio kako je izašao iz intenzivne njege, a posljednja fotografija potvrđuje da se polako oporavlja.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top