Magazin

Severina pokazala što joj je na Dan žena stiglo od Milana Popovića

Foto: Instagram

Severina pokazala što joj je na Dan žena stiglo od Milana Popovića

Severina je na Dan žena od Milana Popovića dobila poziv na sud.

“Kakva krasna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira… prezime su pogriješili… Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena”, napisala je uz fotografiju sudskog poziva na kojoj je naslovljena prezimenom bivšeg supruga Igora Kojića.

“Kakva krasna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država Parnica je zakazana za 21. travnja, na Severinin rođendan. Kao okrivljenik u dokumentu se navodi i Dario Budimir, Severinin odvjetnik, a kao kazneno djelo navodi se članak 149. stavak 1. koji se odnosi na klevetu.

Parnica je zakazana za 21. travnja, na Severinin rođendan. Kao okrivljenik u dokumentu se navodi i Dario Budimir, Severinin odvjetnik, a kao kazneno djelo navodi se članak 149. stavak 1. koji se odnosi na klevetu.

“Sve ću ih vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?” dodala je. 

“Milan je Igora pet godina našeg braka i suživota, poočima svojeg djeteta, uvijek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, bjesomučno diže tužbe, danas ih je mislim više od 60, protiv mene, Igora, Igorova oca, moje nećakinje, mojih prijateljica, bliskih suradnika i odvjetnika, protiv svih ljudi oko mene i koji mi nešto u životu znače”, rekla je u jednom intervjuu ranije. 

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top