ISTAKNUTE VIJESTI

Periš nije ogao da prežali druga, da li je ova tužna priča uticala na njegov nestanak? Detektiv iznio malo poznatu stvar o Mateju

Hrvat Matej Periš nestao je u noći 30. decembra 2021 godine u Beogradu. Njegov nestanak je do danas nerazjašnjen, iako se cio MUP digao na noge, prave informacije o tome šta mu se desilo do danas su neobjašnjive.

Privatni detektiv Braca Zdravković ispričao je ovu malo poznatu priču o Mateju i njegovom drugu Ivoru.

Cijelu javnost regiona zaintrigirala je biografija mladog Splićanina, a informacije koje se pojavljuju iz dana u dan šokiraju još više. Naime, na jednom YouTube kanalu se pojavio video snimak o priči Mateja Periša i njegovog drugara Ivora koji je poginuo dok su zajedno vozili motor. Informacije koje se daju kroz snimak ukazuju da Matej nikada prežalio tugu za pogibijom svog druga.

Privatni detektiv Braca Zdravković ispričao je ovu malo poznatu priču o Mateju i njegovom drugu Ivoru.

– Ivor je rođen 09.06.1995. godine i išao je u školu sa Matejem, cijela njegova porodica je bila časna. Oni su ličili jedan na drugog, obojica visoki i plavi. Iako je bio talentovan za književnost Ivor je odlučio da bude skiper i gajio je ljubav za motorima. Njega i Mateja spajala je ljubav prema motorima. On je sam skupio novac za motor i sam kupio sebi, Matej i on su motorima išli do Makarske, pored njih je kolima prošao Vićenco. Ivor je počeo da juri za Vićencom, htio je da ga prestigne, Matej ga je pratio, a Ivor je previše oštro ušao u krivini i izgubio kontrolu nad motorom i zadobio je fatalni udarac u glavu, Matej je stao i pritrčao Ivoru i pokušao da ga reanimira. U tom trenutku Matej je osjećao da mu se duša raspada – ispričao je tužnu priču ovaj detektiv.

Periš je na srcu doživotno nosio bol za gubitkom prijatelja.

(Izvor: Hayat.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top