Lifestyle

Ima 68 godina: Kad se skine u bikini, duplo mlađe žene se ne osjećaju prijatno

Foto: Instagram

Ako imate sjajne noge, pokažite ih… Nemojte da vas kontrolišu ti brojevi , poručila je Kristi Brinkli

Kristi Brinkli (Christie Brinkley) prošlog mjeseca proslavila je 68. rođendan, ali i dalje svojom pojavnom ostavlja bez daha. Duge noge, ravan stomak, bujne grudi i duga plava kosa zaštitni su znak jedne od najpoznatijih manekenki 20. stoljeća i zvijezde spota  “Uptown Girl” Bilija Džoela (Billy Joel).

Kada se ona pojavi u bikiniju, duplo mlađe žene se osjećaju nelagodno, a Kristi svoje atraktivne fotografije neumorno dijeli na Instagramu.

– Postavljam ove slike jer čujem žene mojih godina koje govore: “Hvala što ste promijenili način na koji ljudi razmišljaju o godina”. Svi su različiti, svi su jedinstveni. Ali, to je kao da kažete gimnastičarki da ne može da radi prevrtanja nakon određenog uzrasta. Nema smisla. Ako imate sjajne noge, pokažite ih… Nemojte da vas kontrolišu ti brojevi – poručila je Kristi.

Jednom je prilikom za časopis “People” priznala i kako odlazi na tretmane Xeominom, koji je sličan botoksu, ali je naglasila da ne pretjeruje i ubrizgava ga samo na područje lica između obrva.

Također govori kako vodi računa o ishrani, koja se uglavnom bazira na povrću i voću.

(Izvor: Avaz.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top