Film i TV

Šuška se o zdravstvenom stanju Brucea Willisa. Kolege: “Tužno je gledati da propada”

Foto: Press

Već neko vrijeme šuška se da se pogoršalo zdravstveno stanje Brucea Willisa. Glumac se, pišu američki mediji, već neko vrijeme bori s demencijom. Stanje mu se navodno toliko pogoršalo da sad prihvaća sve poslovne ponude kako bi mogao zaraditi što više dok je još radno sposoban.

Glasine su počele nakon što je 66-godišnji glumac počeo prihvaćati uloge u niskobudžetnim filmovima. U YouTube showu Half in the Bag odlučili su se pozabaviti tom temom. “Bruce Willis snimi desetak filmova godišnje, a vi nikad niste čuli ni za jedan od njih. Pozabavit ćemo se ovim čudnim fenomenom i pokušati shvatiti što se događa”, napisali su u opisu emisije.

“Tužno je vidjeti kako propada”

U komentarima se zatim javio Matt Eskandri, redatelj koji je zaslužan za nekoliko Willisovih filmova među kojima su i Hard Kill, Survive the Night i Trauma Center. 

“Negdje sam pročitao da Bruce Willis ima demenciju, da zapravo nije ni svjestan što se događa oko njega”, napisao je jedan korisnik, na što je Eskandri odgovorio: “Da, to je istina, režirao sam četiri filma s njim pa znam iz prve ruke. Tužno je vidjeti kako legenda poput Brucea propada pred vašim očima. Vidio sam to dok sam radio s njim proteklih nekoliko godina.”

“Ima demenciju”, potvrdio je još.

Napali ga zbog maske, a on je samo zaboravio?

Američki tabloid OK! je još 2021. godine pisao da Bruce ima demenciju te da je odlučio što više vremena provoditi s obitelji. Navodno ima i veliku podršku bivše supruge Demi Moore. “Obitelj se uvijek trudila da Bruce ima podršku koju treba”, rekao je izvor tad za tabloid. “Tužno je što ga ljudi ismijavaju”, dodao je.

Već dugo vremena se šuška i da tijekom snimanja filmova mora nositi slušalicu jer navodno ne može zapamtiti scenarij.

Prošle godine se suočio s kritikama jer je viđen bez maske na jednom događaju. On se kasnije pravdao da je riječ bila o “krivoj prosudbi”, no upućeniji tvrde da je Willis jednostavno zaboravio da mora nositi masku. Willisu navodno demencija nije službeno dijagnosticirana, no izvori kaže “da privatno tu borbu vodi godinama”.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top