ISTAKNUTE VIJESTI

Bivša Putinova špijunka: Prošla sam seks treninge, muškarci su mi odavali sve tajne

Foto: TheSun, Instagram

Kao nešto iz najluđeg špijunskog filma kojeg ste ikad gledali, poručili su iz Suna nakon razgovora s Ruskinjom Aliom Rozom (37).

Ona tvrdi da je pristupila vojnoj akademiji u Moskvi kad je napunila 18 godina, tu su je nekoliko godina trenirali kao špijunku, a onda je i “bacilli” na teren.

“Moj djed odlikovan je zbog svojeg učešća u Drugom svjetskom ratu. On je jedan od heroja naše nacije. Vojska je u mojoj porodici oduvijek značila jako puno”, priča Alia.

Na vojnoj obuci naučila je osnove borilačkih vještina, ispitivanja, kao i rukovati oružjem.

“Nakon toga radila sam kao agentica u akcijama protiv trgovine ljudima i drogom. Nakon toga, nekoliko djevojaka i mene pozvali su sa strane”, govori Alia, koja danas radi kao PR agentica, prenosi 24sata.hr.

Na tom posebnom treningu naučili su ih zavođenju i manipulaciji.

“Imali smo i posebne seks-treninge. Ne u smislu priručnika ili knjiga, već nam je pokazali kako izvršiti koju radnju. Podučavali su nas kako možemo upotrijebiti naš izgled da izvučemo što više podataka iz osobe pod interesom. Seks je u tome jako važan. Ako ste uspješni u zavođenju, ali onda kad dođete u krevet nestanete, muškarac vam neće nikad odati svoje tajne po koje ste došli”, zaključuje Alia.

Priča i kako je pobjela iz Rusije nakon što su je mafijaši, čiji se šef zaljubio u nju, pokušali ubiti. Infiltrirala se u jednu kriminalnu grupu i nakon nekoliko akcija našla se na meti gangstera. Zbog toga je morala i promijeniti ime. Kako je i sama prošla špijunski trening, smatra da zna što je Putinu u glavi.

“Najvažnija stvar u tome je što mi živimo dvostruke živote. Ako vas pošalju da, primjerice, glumite učitelja negdje, vi postajete taj učitelj. Jedino tako, kad je osoba 100 posto unutra, akcija može biti uspješna. Pogledajte fotografije Putina. Jaše konja bez majice, lovi ribu, roni… Kao da je James Bond. To je brend. Svi Rusi žele biti takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. Kako to postići nauče vas u vojnim školama za tajne agente”, dodaje Alia.

Kaže da još ima rodbine u Rusiji, ali da ne podržava rat. Iako im je servirala i nekoliko fotografija sebe iz službe, novinari Suna nisu uspjeli provjeriti sve navode atraktivne Ruskinje.

(Izvor: Avaz.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top