Sport

VIDEO Schumacherov sin doživio teški sudar. U bolnici je pri svijesti

Foto: Screenshot/SK

Sin legendarnog Michaela Schumachera, Mick Schumacher imao je strašan sudar u kvalifikacijama za Veliku nagradu Saudijske Arabije. Izgubio je kontrolu nad bolidom, nakon čega je uz nekoliko okretaja snažno udario u zaštitnu ogradu. Kako su javili iz Haasa, Mick je pri svijesti i izvan bolida koji je prilikom uklanjanja sa staze bio prepolovljen. Vozača su iz predostrožnosti uputili na liječničke pretrage, a prema prvim informacijama stanje mu je stabilno.

Micku su 23 godine i vozač Haasa je od prošlog ljeta, nakon što je u redovima Ferrarija osvajao naslove u Formuli 2 i 3. Skijao je sa svojim ocem kada je sedmerostruki prvak i najbolji vozač svih vremena pretrpio tešku ozljedu mozga 2013. godine. Mick je u javnosti prvi put progovorio o ocu nekoliko godina kasnije, nazvavši ga svojim uzorom. 

Prošle sezone napravio je najviše štete na bolidu od svih vozača. Svou ekipu koštao je četiri milijuna funti štete.Prednje krilo mu je otišlo osam puta, a stražnji i prednji ovjes devet puta. Napravio je više štete čak i od momčadskog kolege Nikite Mazepina koji je tim koštao dva milijuna funti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SCUMACHEROV SUDAR 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top