ISTAKNUTE VIJESTI

Hrvatski premijer bogatiji za još jednog člana porodice: Andrej Plenković dobio sina, a evo kako se mališan zove

Foto: EPA

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković dobili su sina.

Premijerova supruga rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dječaku su dali ime Ivan, saznaje Jutarnji list.

Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji – poručio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Premijer je odmah sinoć, u pratnji osiguranja, posjetio suprugu i sina u Petrovoj bolnici.

Početkom februara iz Vladinog kabineta potvrdili su da premijer i supruga iščekuju treće dijete.

 S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), porodica se izuzetno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje porodice te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece – objavljeno je tad iz Plenkovićevog ureda.

Inače, Ana Maslać i Andrej Plenković upoznali su se u Hrvatskom saboru preko zajedničkih poznanika, a vjenčali su se sredinom oktobra 2014. godine u njenom rodnom gradu Dubrovniku.

Samo dva mjeseca nakon vjenčanja, na njezin 35. rođendan, postali su roditelji malenog Marija, a dobio je ime po ocu Andreja Plenkovića.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top