Magazin

Velika akcija policije, zbog prostitucije pale Nataša Šavija i Sanja Stanković – otkriven i cjenovnik

Foto: Ilustracija

Starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gdje su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako Republika saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Djevojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge djevojke. Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnijete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu, piše pomenut medij.

– U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gdje se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju djevojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene bilješke s terminima kada se djevojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsjedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju djevojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na djelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok – navodi izvor.

(Izvor: Blic.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top