Regija

VIDEO:Užas: Majka snimljena kako tuče djecu!

Slučaj nasilja nad djecom otkriven je u selu nadomak Zaječara, a majka A. D., koja je nad njima vršila fizičko i psihičko nasilje, udaljena je iz zajedničkog doma.

“14. marta sam zbog posla putovao do Niša, a kako sam u prethodnom periodu od djece dobijao informacije da ih moja supruga fizički i psihički maltretira, odnosno da ih tuče i konstantno se svađa sa njima, postavio sam kamere u kući i narednog dana provjerio snimke. Jasno se vidi tortura koju djeca proživljavaju od strane majke”, priča za “Telegraf.rs” B. D.

Na snimcima sa nadzornih kamera vidi se kako majka u dva navrata napada sina. U jednom slučaju dječak i djevojčica sjedili su na krevetu i, po svemu sudeći, dječak nije htio da se obuče, kada ga je majka povukla za nogu kako bi ga privukla sebi, a potom više puta udarila u predjelu nogu. U drugoj situaciji, istog dana, djeca se jure po sobi, a majka potom ulazi u sobu, hvata dječaka, podiže ga sa zemlje i drmusa ga.

“U posljednje vrijeme sam primijetio drugačije ponašanje djece, ali i supruge, i posumnjao sam da se nešto dešava, a da ja o tome ništa ne znam. To je bio razlog da u dječju sobu postavim kamere kako bih vidio šta se dešava iza mojih leđa. Na snimcima sam vidio da supruga, bez meni nekog bitnog povoda, fizički maltretira i psihički uznemirava našu djecu, na taj način što je udarala sina rukama po tijelu i nogama, kao i to da ga je svojim rukama podigla i nakon toga tresla zbog nekog njenog hira”, dodaje.

Kako objašnjava, na snimcima se vidi i kako je dijete uznemireno, uplašeno i plače, te se mnogo plaši kakvo će njegovo dalje odrastanje da bude.

“Takvo njeno ponašanje može da stvori djetetu traume, koje ja ne želim da ima. Sve je to gledala i moja kćerka i brinem i zbog toga jer sve to uznemirava i nju. Mogu da kažem da se ovo ne dešava prvi put, da se dešavalo i ranije, ali nisam imao nikakve dokaze da ona to stvarno radi djeci, već su mi se deca sama žalila i zatražila pomoć, kako im majka to više ne bi radila. Ja sam kameru postavio svega nekoliko dana prije nego što se to desilo. Na tim snimcima sam vidio i neke druge stvari koje radi, nevezano za maltretiranje djece. Na primjer otvaranje prozora dok su djeca sama u sobi, iako me je lagala da to ne radi. To se ne radi, djeca tako mogu da ispadnu kroz prozor”, kaže B. D.

Dodaje da njegov otac živi u istoj kući i da mu je rekao da je majka sina tukla i napolju tog dana, te da je za jedan dan četiri do pet puta dobio batine, prenosi “Telegraf.rs” koji je objavio snimak.

“I kćerka mi se žalila. U tim danima koji su snimljeni nema situacija da je tukla kćerku, ali djevojčica je prisustvovala svaki put kad je sin dobijao batine i ima na snimku da ona počinje da bije brata jer kopira ponašanje roditelja”.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO

(Izvor: Telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top