Nogomet

Šokantna koreografija Poljaka: Objesili Putina duž cijele tribine

Foto: REUTERS, Twitter

Navijači Lecha pljeskom su pozdravili transparent ljutih suparnika iz Legije pa se u jednom trenutku cijelim stadionom prolomio aplauz i pjevale su se uvredljive pjesme na račun ruskog predsjednika

Navijači poljskog prvoligaša Legije poznati su po grozomornim koreografijama, po postrojavanju nogometaša i nasrtajima koje je doživio i Lirim Kastrati…

Po tko zna koji put prešli su granicu dobrog ukusa kao i danas kada su preko cijele jedne tribine izvjesili transparent s likom Vladimira Putina. Ne bi bilo ništa sporno da Putin oko vrata nije imao omču.

Iako navijači varšavske Legije po tradiciji ne preferiraju Ruse, zbog silnih sukoba u povijesti, i premda su na ovaj način iskazali podršku Ukrajincima, izvješeni transparent je i više nego skandalozan.

Također, na transparentu se jasno ističe dres u kojeg su huligani Legije obukli Putina. Riječ je o garnituri moskovskog Spartaka, kluba koji je izbačen iz nokaut faze Europske lige zbog rata kojeg je Rusija započela u Ukrajini.

A zaista nevjerojatna situacija dogodila se kada su navijači Lecha pljeskom pozdravili transparent ljutih suparnika pa se u jednom trenutku cijelim stadionom prolomio aplauz.

Zajedno su pjevali uvredljive pjesme na račun ruskog predsjednika.
(Izvor:24sata.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top