Magazin

Tanja Savić nakon dužeg vremena progovorila o Drašku Stanivukoviću!

Foto: Instagram

Srbijanska folk pjevačica Tanja Savić Vaskrs prvi put nakon dvije godine provodi sa sinovima u Srbiji, a nakon dužeg vremena progovorila je i o svom odnosu s Draškom Stanivukovićem.

“Jako volim Vaskrs, i kao mala sam ga obožavala. Ostalo mi je u prelijepom sjećanju to farbanje jaja s majkom. Sada sestra i ja farbamo jaja zajedno sa dječicom. Uželjela sam se da ovaj kršćanski praznik dočekam sa svojom djecom zato što dvije prošle godine nisam bila s njima. Ovo će mi biti sigurno jedan od najljepših i najznačajnijih praznika u mom životu upravo jer ću biti s njima”, kazala je pjevačica za Blic.

Podsjećamo, Tanja je početkom decembra predala je papire za razvod od supruga Dušana Jovančevića, nakon što se mjesecima pisalo da je u vezi s banjalučkim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem. Sada je Tanja prokomentirala te napise.

“Ja sam tu da demantiram ako osjetim potrebu, a jedino gdje mogu da demantiram je moj Instagram. Što se tiče tog spajanja, nisam se bunila jer mi je to bilo simpatično. Mediji su nas sami spojili pa razdvojili. I oni su vjerojatno željeli da mi pripišu nekog ko bi mi pristajao vjerojatno u tom trenutku”, kazala je Tanja.

Inače, i Draško je ranije također komentirao povezanost s Tanjom Savić.

“Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli”, rekao je u novembru prošle godine.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top