Nogomet

Le Parisien: Gotovo je, Mbappe ostaje u PSG-u

Foto: Profimedia

Kylian Mbappe je dogovorio novi dvogodišnji ugovor s PSG-om, objavio je francuski Le Parisien. Takva vijest, ako je istinita, veliki je udarac za madridski Real koji je mjesecima bio favorit za dovođenje francuskog reprezentativca.

Mbappe bi u Parizu bio najplaćeniji nogometaš svijeta i zaštitno lice kluba, obećali su mu katarski vlasnici. Aktualni ugovor 23-godišnji napadač ima do kraja sezone i već u srpnju može otići bez odštete. Da ne ode iz PSG-a, dobit će 100 milijuna eura bonusa i rekordnu plaću od 50 milijuna eura po sezoni.

Oglasio se i Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Romano tvrdi da su mu izvori bliski Mbappeu rekli da još ništa nije odlučeno i da se ne zna u kojem klubu će igrati sljedeće sezone.

“U ovom trenutku ja 100 posto ostajem, a isto vrijedi za Kyliana Mbappea”, rekao je nedavno PSG-ov trener Maurizio Pochettino i čini se da je govorio istinu. Ostane li Mbappe u francuskom prvaku, bit će to velik udarac za Real, posebice ako se Erling Haland, njegova druga meta, pridruži Manchester Cityju.

Mbappe je u Pariz stigao iz Monaca prije četiri godine za 145 milijuna eura. Ove sezone je zabio 35 golova uz 23 asistencije u 43 nastupa za najjaču francusku momčad.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top