ISTAKNUTE VIJESTI

Je li Putin bolestan ili samo nervozan, širi se video koji ukazuje da se stvarno čudno ponaša

Foto: Twitter

Već se jedno vrijeme nagađa oko lošeg zdravlja ruskog vođe, a otkako je počela invazija na Ukrajinu one su sve češće

Ovoga vikenda ruski predsjednik Vladimir Putin sastao se s Emomalijem Rahmonijem, predsjednikom Tadžikistana, ali glavna vijest nije nikakva tema njihovog razgovora.

Naime, već se jedno vrijeme nagađa oko lošeg zdravlja ruskog vođe, a otkako je počela invazija na Ukrajinu one su sve češće, piše RTL.

Sumnjalo se da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, ali službene potvrde još uvijek nema.

Sada se na društvenim mrežama širi video gdje se mnogi pitaju što Vladimir Putin radi s nogama. Naime, na videu koju su objavili ruski mediji, a prenijela ukrajinska novinska agencija Daily Ukrainian News, vidi se da Putin na neobičan način treska i neprestano vrpolji nogama dok razgovara s Rahmonijem.

Kako prenosi Newsweek, ponašanje je to koje je u suprotnosti s normalnim ponašanjem čelnika.

Neobično ponašanje vjerojatno je primijetio i Rahmon, koji se može vidjeti kako gleda u Putinove noge koji ih izvrće, a u isto vrijeme govori o sigurnosti Tadžikistana.

Putin je pod pritiskom zbog invazije na Ukrajinu jer su ruske snage naišle na daleko jači otpor, nego se očekivalo, a to može biti samo jedan od razloga narušenog zdravlja.

Podsjetimo, posljednji put kada se Putin čudno ponašao bilo je 9. maja na Dan pobjede u Moskvi. Primijećeno je njegovo šepanje, a istaknulo se i kako je sjedio s dekom u krilu zbog hladnoće te je kašljucao.

(Izvor: Avaz.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top