ISTAKNUTE VIJESTI

Mirror: Ronaldo nije mogao vjerovati da United u 12 godina nije obnovio bazen

Foto: EPA

Cristiano Ronaldo je prisilio vodstvo Manchester Uniteda na renovaciju bazena u sklopu klupskog kompleksa u Carringtonu, piše Mirror. Portugalska zvijezda požalila se da je bazen star i opasan po zdravlje, istaknuvši labave i napuknute pločice te mjesta na kojima ih uopće nema.

Ronaldo je odbio koristiti takav bazen te je, prema britanskom mediju, poručio kako ne može vjerovati da u 12 godina otkako je otišao iz Uniteda taj bazen nije obnovljen. Mirror napominje da ga je vodstvo kluba poslušalo te naručilo saniranje i nadograđivanje bazena prije no što počnu pripreme za sljedeću sezonu.

“Ronaldo se navodno pobrinuo da njegova unajmljena kuća u Cheshireu ima bazen kako bi u njemu mogao izvoditi vježbe bez potrebe za korištenjem bazena u Carringtonu. Klub je, također, potrošio više od 200 tisuća funti na instaliranje novog bojlera jer su prošle zime imali probleme s toplom i hladnom vodom”, objavio je Mirror.

2000. godine imali su najmoderniji kompleks

“Unitedov trening-centar predstavljen je 2000. godine. Bio je najmoderniji kompleks, no u posljednjih nekoliko godina pao je iza impresivnih prostorija koje su izgradili Manchester City, Liverpool i Tottenham”, dodaje Mirror te zaključuje izjavom svojeg izvora: “Ronaldovo je mišljenje važno u Unitedu.”

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top