Magazin

Krimi okršaj Kristijana i dečka koji je maltretirao dostavljača! (VIDEO)

Pretnjama, bahatim ponašanjem, nedavnim maltretiranjem dostavljača, mladić sa nadimkom Kengur, privlači pažnju na Tik-toku, a u novijem snimku, on je imao okršaj i sa Kristijanom Golubovićem.

Kengur izgleda voli da prijeti na ovoj platformi, pa je jednu od pretnji uputio i Kristijanu. A Golubović je oštro odgovorio, i pozvao ga na fer borbu.

– Hoćeš da dođem za 20 minuta kod tebe kući da mi siječeš uši sijekirom? – pitao ga je Golubović, aludirajući na pretnje koje mu je uputio ranije.

– Ja ću odmah da dođem, 5 minuta mi treba, pošto si rekao da ćeš da mi siječeš uši sijekriom – nastavljao je Kristijan, dok je Kengur “uzmicao”.

– Kako kad si u kazni… Kad prođe kazna, kaznio sam te, ne možeš da izlaziš, moraš da ispoštuješ proceduru – odgovorio je Kengur.

Kristijan mu je poručio da nema nazad, i da mora biti kažnjen, a lajv okršaj ovih “suparnika” ispratilo je mnogo tik-tok korisnika.

@guledorcolac2305988

#kristijangolubovic kengur.srb#vs #vsp #foryoupage #foryou #for #balkanfyp #balkan #balkantiktok #balkanfyp #balkancomedy #prozivke

♬ son original – Gule Dorcolac Leg883

(Izvor: Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top