BiH

Pobjednički skupovi kao devedestih godina: Ovo je iznad svih mojih očekivanja. Miris pobjede osjeti se širom naše domovine

SDA-ov premijer Federacije BiH i nosilac liste za Federalni parlament Fadil Novalić, ubijeđen je u pobjedu svoje stranke.

“Dragi prijatelji, energija na terenu je iznad svih mojih očekivanja. Skupovi diljem Bosne podsjećaju me na one pobjedničke skupove devedesetih godina. Narod je involviran i puni su fenomenalnih ideja”, navodi Novalić.

On dalje navodi kako Bakir Izetbegović uživa povjerenja naroda i da su napadi na njega imali samo kontraefekt.

“Predsjednik Izetbegović uživa povjerenje i percepciju koji dokazuju da pokušaji diskreditacije njegovog djela ne samo da nisu uspjeli, nego su postigli kontraefekat i narodu otvorili oči. Na skupovima vidim veliki broj mladih ljudi, puno veći nego prije. Vidim i naše mudre dede i nane koji su shvatili historijski momenat bolje od ikog, na osnovu višedecenijskog iskustva.

I oni koji su u nekom trenutku pali na lažna obećanja vraćaju se svojoj stranci. Miris pobjede osjeti se širom naše domovine. Ide pobjeda ako Bog da”, vjeruje Novalić.

Najnovije vijesti

To Top