BiH

Kandidatkinja na izborima: Ja sam kišobranom klepila kera preko leđa, kako mu zabraniti da spava u saksiji!

Foto: Facebook

Kandidatkinja za Parlament FBiH Azra Dramalija, jučer je na svom Facebook profilu napisala kako je kišobranom udarila psa u leđa, piše Crnahronika.info

Naime, k andidatkinja ima problem sa lutalicama, te je pas zbog hladnoće i hladnog betona zaspao u saksiji za cvijeće, što je Azri zasmetalo, te ga je odlučila udarati kišobranom.

Kako zabraniti psu da u saksijama spava? Ima li neko neku ideju, neki narodni (oprobani) lijek. Ja sam, doduše danas primijenila kišobran te ga klepila preko leđa (dok je spavao). Iskreno se nadam da će zapamtiti lekciju.

Foto: Facebook

Sad će se javiti “ljubitelji životinje” iste ovim putem pitam zašto je njima normalno imati čopore kerova po ulicama.”, napisala je Dramalija.

Njen status je naišao na brojne kritike javnosti, a ovo su samo neki od komentara.

“Nadam se da ćeš se nekad naći bar u sličnoj situaciji kao pas, da budeš na ulici, na hladnoći, bez redovnog obroka, pažnje i ljubavi. Da te prolaznici tek onako “klepe” kišobranom po leđima”, “Bolje čopor pasa nego čopor loši ljudi.. Kad idući put pas napadne nečiji kišobran. To je gospođo tvoja krivica”, “Užas, ko ne voli životinje ne voli ni ljude, i sigurno ne zaslužuje da nekog zastupa, velika hrabrost udariti nedužnu životinju, ta žena nema ni osjećaja a i nasilna je”, piše raja na Facebooku.

Azra je prije par dana pozvala građane da glasaju za nju, te je napomenula da se nalazi na rednom broju 5. u okviru Koalicije Država.

(Izvor: Crnahronika.info)

Najnovije vijesti

To Top