BiH

Tragedija : Pronađeno beživotno žensko tijelo u ugostiteljskom objektu!

Danas u jutarnjim satima, u jednom ugostiteljskom objektu u Sanskom Mostu, pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe.

Ovu informaciju potvrdili su iz Uprave policije Unsko-sanskog kantona, koji su se oglasili povodom ovog događaja: „Dana 22.09.2022. godine u 06,30 sati dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Sanski Most obratio se Z.S., koji je u svojstvu vlasnika motela „Oaza“ u Sanskom Mostu tom prilikom prijavio da je u motelu odsjela M. R. iz Sanskog Mosta, te da iz sobe u kojoj se ista nalazi curi veća količina vode, a da se na njegove pozive ista ne javlja.

Na lice mjesta izišla je patrola policije, gdje je Z.S. otvorio vrata sobe, te su u kupatilu u kadi pronašli beživotno tijelo M. R. Uviđajne radnje izvršene su od strane istražitelja i krim.tehničarem OKP PS Sanski Most u prisustvu tužioca KT USK-a Bihać, te je na licu mjesta od strane mrtvozornika izvršen pregled tijela unesrećene gdje je konstatovano da na tijelu nema tragova nasilja, a da je smrt nastupila najvjerovatnije gušenjem.

Po nalogu dežurnog tužioca tijelo unesrećene M.R. pogrebnim vozilom preveženo je na Odjel patologije Kantonalne bolnice “dr.Irfan Ljubijankić” Bihać gdje će u narednom period biti izvršena obdukcija“.

(Izvor: Inmedia.ba)

Najnovije vijesti

To Top