Regija

Pogledajte snimku napada psa na djecu u Vrapču, prvo izgrizao djevojčicu; Otac: ‘U šoku smo!’

Na snimci se vidi kako žena prvo diže djevojčicu u zrak, a pas je napada. Nakon njega pas se okomio na dječaka kojeg grize po tijelu i nogama. Vuče ga za nogavicu dok ga majka pokušava otrgnuti od njega

Dobili smo snimku napada psa na djecu u Vrapču. Na njoj se vidi kako pas prvo napada djevojčicu, a potom i njezinog brata kojeg grize po tijelu i nogama. Nakon nekoliko sekundi dotrčavaju odrasli koji tjeraju psa u tipu belgijskog ovčara.

Kako nam je ranije potvrdila policija i škola, pas je napao djecu u Gornjem Vrapču, blizu osnovne škole, a sve je snimila nadzorna kamera. Iz škole su nam rekli kako je napad bio izvan prostora škole, blizu pekare te kako surađuju s policijom.

Uznemirujuće: Trenutak kad je pas napao djecu

Otac djece: U šoku smo
Na snimci se vidi kako žena prvo diže djevojčicu u zrak, a pas je napada. Nakon njega pas se okomio na dječaka kojeg grize po tijelu i nogama. Vuče ga za nogavicu dok ga majka pokušava otrgnuti od njega. Nakon što su odrasli otjerali psa, majka se s djecom sklonila u pekaru. Podsjetimo, policija je potvrdila da se napad dogodio negdje oko 8 sati ujutro.

Kako saznajemo, ovo nije prvi put da je pas napao ljude, već se radi o četvrtom napadu u protekla dva tjedna.

– Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga… – ispričao nam je.

Vlasnik psa je, kako nam pričaju čitatelji koji tamo žive, najveći problem. Pas često šeće ulicom bez nadzora, a na brojna upozorenja vlasnik psa, tvrde oni, ne reagira.

 

Najnovije vijesti

To Top