ISTAKNUTE VIJESTI

Policija kod političara pronašla 10.000 eura u kešu i promotivni materijal stranke RegijaBiH

Četiri osobe saslušane su noćas u Policijskoj upravi Bosanska Gradiška i kod njih je pronađeno 10.000 eura i promotivni materijal stranke SDS, saznaje Srpskainfo.

Saslušani su Dejan Slijepčević iz Novog Sada, nosilac liste SDS-a Aleksandar Trninić iz Laktaša, policajac iz Novog Sada i još jedna osoba.

Kako Srpskainfo saznaje, policija je primijetila dva sumnjiva vozila u gradu, pa su ih zaustavili.

Radilo se o vozilu “BMW” registarskih oznaka iz Srbije i “Audi” naših tablica. U vozilu su zatečene pomenute osobe, oko 10.000 eura i promotivni materijal SDS i leci na ime Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS – rekao je izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Bosanska Gradiška su rekli da su u večernjim časovima zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Bosanske Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 eura u apoenima od 100 eura i promotivni materijal jedne političke partije.

– Imajući u vidu navedene okolnosti, M.N. iz A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Bosanska Gradiška, a o cijelom događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka – pojasnili su u policiji.

Nakon uzetih izjava i informativnog razgovora, oni su napustili Policijsku upravu Bosanska Gradiška.

Najnovije vijesti

To Top