ISTAKNUTE VIJESTI

Vlasnik restorana u BiH ispunio obećanje: Navijači Crne Gore punog stomaka!

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Crnogorci oduševljeni

Poznati bosanskohercegovački ugostitelj Fahrudin Mešković, vlasnik restorana “Kod Fehre” kod Lašve, ispunio je svoje obećanje i tako još jednom dokazao koliko srce imaju građani Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, on je najavio da će omogućit crnogorskim navijačima besplatan ručak pred utakmicu u Zenici. Obećanje je uputio poslije utakmice igrane u Crnoj Gori.

“Zaista želim da se družimo, da ova priča traje. Lijep je to bio gest Crnogoraca i zaslužili su moje poštovanje. Želim se svakom Crnogorcu odužiti na način da bude moj gost”, rekao je ranije Mešković za portal Radiosarajevo.ba i dodao:

“U mom restoranu ima 350 mjesta, a ima prostora i oko restorana. Slobodno neka dođu, svi će moći uživati u pečenju”.

To nije sve. U Zenici je jučer, sudeći prema slikama, osvanuo plakat s natpisom:

“Besplatan parking za Crnogorce”.

Kako je objavio N1, jedna od zeničkih firmi oduševila je gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

Crnogorci su također napravili lijepu priču, nakon što su skupili novac za kupovinu kombija jednog našeg navijača, koji je izgorio uoči utakmice igrane u Podgorici.

Podsjetimo, večerašnji meč igra se s početkom od 20.45 sati. Bh. tim bi pobjedom ovjerio prvo mjesto u grupi 3 i plasman u ligu A Lige nacija.

(Izvor: Radiosarajevo.ba)

Najnovije vijesti

To Top