BiH

Potresna poruka supruge nastradalog Rame: “Bio si mi sve u životu. Ostavio mi u amanet troje prelijepe djece

Foto: Crnahronika.info

Vozač „opel astre” Ramo Mehdić (35) iz Donjeg Vakufa je poginuo, a šest osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu 29.10.20220. u Verićima kod Banjaluke.

U nesreći je učestvovala još jedna „astra”, kojom je upravljao N.T. (22) iz Novog Grada, te terenac „tojota”, za čijim volanom je bio M.M. (39) iz Prijedora. Iza nastradalog Rame Mehdića ostalo je troje maloljetne djece piše Crna-Hornika

Potresnom porukom oprostila se supruga nastradalog Rame koja je napisala:

“Ljubavi moja jedina, bio si mi sve u životu imala sam tebe imao si mene, nismo se tako dogovorili da poslije skoro 10 godina da odeš bez pozdrava… Ostavio si mi u amanet 3 prelijepe djece moje je da ih izvedem na pravi put…

Hvala ti srećo moja jedina na svemu.
Hvala ti ljubavi na svakom iznenađenju.
Hvala ti ljubavi što si me naučio kako da volim.
Hvala ti ljubavi sto si bio najbolji muž, najbolji otac…
Došlo je vrijeme da odmoriš od svega, došlo je vrijeme da ti kažem odmori ljubavi jer si zaslužio… Molim Allaha da ti podari najljepše mjesto u dženentu, a meni sabur u podizanju djece… Nikad te tvoja žena neće zaboraviti a djeci ću pričati da su imali najboljega babu na svijetu….Voli te tvoja duša puno” – izjavila je Ramina supruga piše Crna-Hronika.

Njegov prijatelj Edis Halilović oprostio se od nastradalog Rame.

“Brate moj, prerano si otišao…volim te i volit ću,trebati će mi mnogo vremena da svatim da te vise nema,a ne zaboravi Ramo uvijek ćeš živjeti u mom srcu…”

(Izvor: Crnahronika.info)

Najnovije vijesti

To Top