Svijet

UZNEMIRUJUĆE! Kamere snimile tragediju: Djevojčica (15) htjela da dohvati telefon pa pala sa zgrade UŽAS (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Bezbjednosni snimci zabelježili su užasan trenutak kada je turska tinejdžerka pala u smrt sa zgrade dok je pokušavala da uzme svoj telefon.

Do tragedije je došlo 12. oktobra nakon što je Melike Gun Kanavuzlar (15) ispustila svoj mobilni telefon dok je bila na vrhu zgradi u gradu Ortača u provinciji Mugla, u zapadnoj Turskoj, javili su lokalni mediji. Kada je djevojčica pokušala da zgrabi telefon u letu, izgubila je ravnotežu i pala sa četiri sprata na trotoar ispod.

Uznemirujući snimak od 11 sekundi, snimljen sigurnosnim kamerama na susjednim zgradama, pokazuje slučajnu prolaznicu koja se šetala trotoarom ispred zgrade kada je vidjela mobilni telefon koji je pao na zemlju.

U momentu kada je krenula da prilazi uređaju, brzo se ipak odmakla u trenutku kada je Melikino tjelo udarilo u beton pored nje toliko snažno da je odskočilo.

Djevojčica je posle toga hitno prebačena u državnu bolnicu u kritičnom stanju, prije nego što je prebačena na Jedinicu intenzivne njege u gradu Mugla na jugozapadu Turske, prenio je “Njuzfleš”. Izdržala je neverovatnih 18 dana prije nego što je podlegla povredama. Kanavuzlar je sahranjena 30. oktobra.

(Izvor: Kurir)

Najnovije vijesti

To Top