Regija

Ovo je policajac koji danas poginuo ! Marko iza sebe ostavio troje djece, stradao dok se dok se vraćao iz noćne smjene (FOTO)

Ovo je policajac Marko Popović (36) iz Čajetine koji je nastradao jutros dok se vraćao iz noćne smjene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zlatibor-Užice kod Mačkata, ostavio je iza sebe troje dece, kažu meštani.

U nesreći je stradao i šestogodišnji sin S. Ć. (44) iz Beograda koji je izazvao udes. Otac dječaka prošao je sa lakšim tjelesnim povredama zbog kojih je prebačen u užičku bolnicu na dijagnostiku. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, S.Ć. je sa sinom jutros rano krenuo iz Beograda u novovaroški kraj povodom Zadušnica. Za sada je samo pretpostavka da je zaspao za volanom.

Mještani sela odakle je Popović kažu za Kurir da su van sebe nakon što su saznali da je tako dobar i vrijedan čovjek izgubio život i to na isti način kao i njegov otac 2008. godine.

Foto:PRINTSKRIN/FACEBOOK

U šoku smo nakon što smo čuli da je Marko stradao u nesreći. Ne znamo još detalje udesa i ko je kriv, ali kao da je sad bitno ko je kriv kad njega i tog jadnog djeteta više nema. Znamo da se vraćao iz noćne smjene jer on radi na Zlatiboru, dok živi sa porodicom u Čajetini. Iza sebe je ostavio dvoje djece iz prvog braka koji sa bivšom suprugom žive u Vrbasu, dok ima i kćerkicu od dvije godine iz drugog braka, a njegova sadašnja žena je inspektor u MUP Čajetine.

Prema njihovim riječima, ovo je težak udarac i za njegovu majku koja je ostala bez jedinca.

– Jadna naša, ostala je bez sina jedinca. Ostala su joj dječica kao utjeha, ali eto kako se sudbina poigrala s njima, na mostu ovjde u Jablanici kod crkve dogodila se nesreća 2008. kada joj je suprug, a Markov otac od posljedica udesa preminuo – kažu naš sagovornik i dodaje:

– Marko je bio veoma dobar čovjek koji je sve vrijeme vodio računa o djeci iz prvog braka i ništa im nije falilo. Iz sela se preselio u Čajetinu i sagradio kuću, a ovdje je često dolazio jer je gajio pčele i pravio med.

(Izvor:Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top