BiH

Pogledajte kako izgleda automobil u kojem je poginuo mladić iz BiH: Danas mu je sprovod

Foto: Crnahornika.info

U novotravničkom mjestu Nević polje, u noći sa subote na nedjelju u 03:20 dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala dva automobila.

“U nesreći su učestvovali vozilo marke Audi kojim je upravljao 20-godišnjak iz Novog Travnika i vozilo marke Mercedes, kojim je upravljala osoba iz Travnika, a u nesreći je poginuo suvozač iz Mercedesa 18-godišnjak G.G., dok su tri osobe zadobile tjelesne povrede i prevezene su u bolnicu Nova Bila i Travnik, potvrdio je glasnogovornik MUP-A SBK Hasan Hodzic.

Kako se saznaje, poginuo je osamnaestogodišnji Gabrijel Gučanin iz Nove Bile. Porodica i prijatelj se na društvenim mrežama opraštaju od Gabrijela.

Posljednji ispraćaj i pokop će se obaviti u sutra 7.11.2022. godine u 14h na groblju Gradac. Iza nastradalog mladića ostala je majka Tereza, otac Slavko, sestra Gabriela te braća Luka i Mateo.

Gučanin je bio “dijete” RK Nova Bila, a imao je samo 18 godina.

“Sa velikom tugom i nevjericom jutros smo primili vijest da nas je u 18. godini života napustio bivši član naše ekipe Gabriel Gučanin. Gabriel je bio dijete našeg kluba, naše Nove Bile. Neki ljudi nas napuste prerano, ali isto tako ostave trag koji nikada neće izblijediti.Svaki budući uspjeh naše ekipe bit će posvećen našem Gabiu.Zauvijek ćeš biti u mislima i srcima tvojih rukometaša! Počivaj u miru Božijem Gabi. U ime cijelog kolektiva RK Nove Bile želimo da izrazimo najiskreniju sućut obitelji i prijateljima našeg Gabriela.”, objavio je njegov matični klub.

(Izvor: Crnahornika.info)

Najnovije vijesti

To Top