Svijet

Ovo je Slobodanka koju je muž zaklao u Italiji: Mučki presudio ženi, pa vikao: “Ubio sam je, ubio sam je” (FOTO)

Stevan Š. (50) poreklom sa Balkana, priznao je femicid koji se dogodio u petak u Kapoteri u Italiji, da je ubio svoju 48-godišnju suprugu Slobodanku.

Prema saznanjima italijanskih medija, ovaj bračni par boravio je u prihvatnom centru za migrante, a njih dvoje su u Kapoteru stigli krajem ljeta.

– Komšije kažu da su bili prilično rezervisani, ali su se često svađali – prenose tamošnji mediji.

Oni koji su ih poznavali navode i da se par posvađao u petak prije podne, iz bezazlenih razloga. Međutim, završilo se tragično.

Foto: FACOBOOK

Osumnjičnog ubicu su, nakon zločina, pronašli lokalni policajci u crkvi, otvorenoj za pomen mrtvima. Sjedio je na stepeništu, još uvek držeći krvavo oružje u ruci.

– Ubio sam je, ubio sam je – ponavljao je pred policajcima. Kako su prenjeli italijanski mediji, Stevan je Slobodanku iskasapio nožem, zadao joj je više uboda po čitavom tijelu.

Pred tužiocem Dajanom Lekom i braniocem, objašnjavajući šta se dogodilo, Stevan Š. se onesvijestio. Saslušanje je zbog toga prekinuto, a muškarac je prebačen u polikliniku “Kasula” u Monseratu. Pošto su mu ljekari stabilizovali zdravstveno stanje, on je oko 3.30 prebačen u zatvor Uta.

Foto: Facebook

Kako prenosi italijanski L unione sarda, sutra popodne će biti obavljena obdukcija tijela žrtve, koju će obaviti mrtvozornik Roberto Demontis u Poliklinici di Monserato.

(Izvor:Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top