Borilački sportovi

Pucao u pedofila koji mu je zlostavljao sina, sad je pušten iz zatvora! Uzeo pravdu u svoje ruke, evo šta je epilog ove drame

Bivši MMA borac Kain Velaskez pušten je na slobodu uz kauciju od milion dolara!

Nakon osam mjeseci koje je proveo iza rešetaka zbog pokušaja ubistva pedofila koji mu je zlostavljao maloljetnog sina, Velaskez je pušten da se brani sa slobode.

MMA borac će morati strogo da poštuje određena pravila. Nosiće nanogicu, moraće redovno da ide na savetovanje, a dobio je i strogu zabranu prilaska Hariju Gularteu, čovjeku koji je navodno zlosatavljao njegovog 14-godišnjeg sina.

Podsetimo, Velaskez je u februaru ove godine automobilom jurio Gulartea. Pucao je iz auta prema njemu i ranio Harijevog očuha koji je bio pored njega.

Uzeo je pravdu u svoje ruke, jer je čovek koji je navodno zlostavljao njegovog sina ostao na slobodi.

MMA zajednica je čvrsto stala uz poznatog borca. Njegove brojne kolege pozdravile su odluku suda.

“Ne morate djeliti moje mišljenje, ali ovo je vjerovatno najbolja stvar koja se dogodila u posljednje vrijeme. Kain će verovatno opet biti u zatvoru, ali sada bar presudu može čekati uz porodicu. Ako pedofil može slobodno da šeta, to mora i Kain” napisao je borac Damien Braun.

MMA legenda uočava se sa brojnim optužbama, među kojima je i pokušaj ubistva, a prijeti mu kazna od 20 godina do doživotnog zatvora.

Bivši UFC šampion karijeru je završio sa skorom 14-3.

Najnovije vijesti

To Top