ISTAKNUTE VIJESTI

Uznemirujuće, majka drži dijete u naručju, muškarac je udara i davi: Novi zastrašujući snimak nasilja osvanuo na mrežama(VIDEO)

Više nego uznemirujući video-snimak pojavio se na društvenim mrežama, a na kom se vidi još jedan slučaj nasilja u porodici, ovog puta zabilježen kamerom.

Na video snimku postavljenom na profilu “stop_nasilju1”, vidi se kako uznemirena majka sjedi na krevetu sa djetetom u rukama, dok je u sobi i muškarac koji joj u jednom trenutku prilazi, zatim je udara po nosu i, kako se vidi, počinje da je davi gurajući je na krevet.

Neću više nikad, neću više nikad…

Istovremeno dijete je i dalje u naručju majke i ne ispušta ga iz zagrljaja, iako sve vrijeme plače, uznemirena je i vidno uplašena od nasilnika.

Na snimku se prethodno čuje kako mu kroz suze govori: Neću više nikad, neću više nikad…

@stopnasilju1

@stop_nasilju1 MAJKA IMA U RUKAMA DETE 😱 DELITE SVI! Necenzurisan video nasilja u porodici, ako obrišu link i u opisu profila. DA ZAJEDNO SPREČIMO NASILJE ZAPRATI @stop_nasilju1

♬ original sound – stopnasilju1

Profil koji je video postavio na platforme, u opisu videa apeluje na sve da podjele necenzurisan video, i da zajedno spriječimo nasilje, te postavljaju pitanje “hoće li neko reagovati?”

(Izvor: Kurir.rs/Tiktok)

Najnovije vijesti

To Top