Magazin

Knele je bio strah i trepet asfalta: Samo je došao i uzeo porše Suzane Mančić, a ovo je istina o njegovoj vezi sa estradom

Foto: Vladimir Šporčić, Stefan Jokić

Aleksandar Knežević Knele (21) privlačio je pažnju gdje god se pojavljivao. Bio je žestok momak, predvodnik dizelaške generacije, a pojedini su ga nazivali i „princem asfalta“.

Godinama se spekulisalo da li je loto djevojci Suzani Mančić oteo automobil “porše” po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil „žarko želeo“.

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sljedeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo riješio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova djevojka i najveća ljubav konačno je to demantovala, posle više od 20 godina.

Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku – navodi se na Fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

Ćentinom zetu uzeo „roleks” i džip

Po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici Hotela „Jugoslavija“ pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke „roleks“ i uzeo ključeve od džipa „krajsler vrangler“. Navodno, čovjvek koga je ponizio pred svima bio je Miodrag Cvetinović, zet Radeta Ćaldovića Ćente, i šuškalo se da je to bio početak njegovog kraja.

(Izvor. Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top