Regija

Ubio je još prve bračne noći, prijavio nestanak policiji: Izlomio je i spakovao u kofer

Prva bračna noć je, kako mnogi kažu, najromantičnije veče koje jedan par može da doživi.

Nakon što izgovori sudbonosno “DA” pred zakonom i porodicom, supružnici postaju neraskidiva zajednica koja dijeli sve. Tada je seksualni odnos “zvanično odobren”, pa se zaljubljeni često opuste i prepuste divljim fantazijama, međutim, ovaj par je to bukvalno shvatio.

Čovjek koji je ubio svoju ženu prve bračne noći i strpao njeno tijelo u kofer osuđen je na najmanje 21 godinu zatvora

Tijelo Don Voker (52) pronađeno je četiri dana nakon što se udala za Tomasa Nata 27. oktobra prošle godine.

Nat, 46, osuđen je za ubistvo ranije ovog mjeseca i osuđen na krunskom sudu u Bredfordu u petak.

Nakon što je ubio novopečenu gospođu Voker, Nat je njeno tijelo ostavio u ormaru prije nego što ga je prebacio u kofer i bacio u žbunje iza njihove kuće u Lajtklifu u blizini Halifaksa u Zapadnom Jorkširu – saopštio je sud.

On je “oskrnavio“ njeno tijelo lomeći kosti da bi stala u kofer – rekao je sudija Džonatan Rouz.

Nat je lagao svoju porodicu, i namještao je da je za njen odlazak krivo njeno mentalno zdravlje i slao im lažne poruke navodno od nje. Kćerka žrtve, Kira Li Gest, rekla je sudu da je Nat čak postavljao ukrase za Noć vještica dok je njena majka ležala mrtva. Gospođa Gest je dodala da je Nat znao šta je uradio dok je išla od mjesta do mjesta sa fotografijom svoje majke, pitajući je da li ju je neko vidio.

Pregled tijela gospođe Voker pokazao je da je pretrpjela značajne povrede vrata, što je ukazivalo da je došlo do “snažnog pritiska na njen vrat”. Nat nije svjedočio na suđenju, priznajući ubistvo iz nehata na osnovu toga što “nije namjeravao” da nanese ozbiljnu štetu svojoj novoj ženi.

Ali sestra gospođe Voker Liza rekla je da je Nat manipulisao svojom žrtvom i izolovao je od porodice tri godine “prije nego što su je njegove bezbožne ruke oduzele od nas zauvijek”.

Najnovije vijesti

To Top