ISTAKNUTE VIJESTI

Majka ih ostavila kad su bili mali! Ovako su živjeli prije bratoubistva: Stariji brat mlađem smrskao glavu!

Slobodan A. jučer je brutalno ubio rođenog brata Nikolu, a kako se saznaje, ovu braću je majka ostavila još kada su bili mali.

– Majka im se preudala kada su bili mali i preselila u Natalince. Nisu krenuli ni u školu kada je otišla – govori izvor iz Topole.

Prema njegovim riječima, drugi muž joj je umro, a sa njim je imala nekoliko sinova.

– Stariji brat je imao 2,8 promila alkohola u krvi, zvao je policiju, sačekao ih da dođu i predao se. Rekao je i šta je uradio. Svuda je po kući bila krv, glavu uopšte nije imao, skroz mu je razbio – kaže izvor Blica.

Podsjetimo, nezapamćen zločin se dogodio u mjestu Gornja Trnava kod Topole. Prema riječima komšija, svemu je kumovao alkohol. Slobodan je rođenog brata u toku noći napao i nogarom od stola ga tukao sve do smrti.

Nezvanično, kako komšije tvrde, dan ranije došlo je do razbijanja predmeta u kući. Tom prilikom, Slobodan A. je navodno rekao bratu “Ovim nogarom stola ću te ubiti”, tvrde komšije, kaže izbor iz Topole.

U kući je pored braće, živio i otac. Za život su zarađivali tako što su se bavili nadničarenjem u poljoprivredi i građevini.

Otac je više puta zbog nasilja, spavao napolju ili je zvao komšije da mu pomognu u porodici prilikom sukoba i svađa.

Podsjetimo, ubistvo se dogodilo tokom noći, kada je stariji Slobodan nogarom od stola ubio mlađeg Nikolu dok je spavao.

(Izvor: Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top