Regija

Motori su mu bili strast, to ga je i odvelo u smrt: Iza sebe ostavio dvoje djece

U nedjelju u popodnevnim časovima na magistralnom putu Beograd – Topola u naselju Beljevac kod Mladenovca došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao Veljko Veljović (1986) iz Topole.

Veljko je motorom udario u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, u krivini, najvjerovatnije uslijed neprilagođene brzine.

Ekipe Hitne pomoći i pripadnici policije brzo su stigli na mjesto nesreće, ali na žalost motociklista je podlegao povredama na licu mjesta.

Veljko je bio ljubitelj motora od djetinjstva i dugogodišnji vozač ovih dvotočkaša. Radio je kao auto limar, farbao i sređivao automobile. Bio je oženjen i imao je dva sina.

Veljka poznajem još od srednje škole, divan mlad momak uvijek nasmijan. Baš je volio motore i nekako mu je lijepo stajalo da ih vozi, bio je visok pa kad se isprsi pravi delija. Motori su bili njegova ljubav, na žalost odveli su ga u smrt. Radio je oko automobila, farbanje, limariju, sređivao ih je i taj zanat mu je baš bio u rukama, volio je to. U petak smo izgubili jedan mlad život a u njedelju još jedan, dal’ je sudbina, dal’ brzina, Bog će ga znati – kaže školski drug nastradalog Veljka.

Veljko je iza sebe ostavio oca, majku, sestru i dva sina. Porodica i prijatelji zavijeni su u crno a ogromna tuga koja ih je snašla ne može da se sakrije.

Veljkovi roditelji su divni ljudi, radni, domaćini. Oženio se, imao dva dječaka, život je bio pred njim, radio je i kućio svojim vrijednim rukama svaki dinar je ulagao u dom i porodicu, to mu je bilo na prvom mjestu. Ljubav prema motorima bila je njegov hobi, svi smo slomljeni zbog ove vijesti koju smo primili, prije podne u nedjelju smo ga vidjeli kako prolazi sa motorom, kad smo čuli nismo mogli da vjerujemo – kažu komšije ovog mladića.

Najnovije vijesti

To Top