ISTAKNUTE VIJESTI

Nema više druga mog, nema više uzeo ga Bog: Ovo je Drago koji je danas sa suprugom poginuo !

Prijatelji bračnog para Draga Đurića (54) i Jele Đurić (51) iz Melenaca koji su poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je na njih naletoo “reno laguna” koju je vozio Dejan D. (42) koji je bio pod dejstvom alkohola, opraštaju se od njih na društvenim mrežama.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju ujutru kada su supružnici Đurić krenuli u Tumane na magistralnom putu između Zrenjanina i Melenaca, u blizini skretanja za Elemir.

Bračni par bio je u automobilu “opel astra” kada je na njih, iz suprotnog pravca naletila siva “reno laguna”, kojom je upravljao Dejan D. (42). Njemu je alko-testom utvrđeno 1,13 promila alkohola, nakon čega je uhapšen i pritvoren na 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prijatelji tuguju za bračnim parom koji je tragično izgubio život i iza sebe ostavio jedinicu.

– Nema više druga mog, moga druga jedinog, nema više uzeo ga Bog. Nikad više ja i ti nećemo se opiti – napisao je prijatelj Draga Đurića uz njihovu zajedničku fotografiju, zatim je objavio još nekoliko slika:

– Juče smo sijedeli zajedno danas, danas te više nema. Bio si mi kao otac, brat, kum. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Počivaj u miru Tuto moj dobri i neka te anđeli čuvaju.

Ispod ovih objava samo su se nizali potresni komentari.

– Vječna im slava. Iskreno saučešće porodici. Neka ga anđeli čuvaju i laku mu zemlja, bio je veliki čovjek, vrijedan, pošten i najbolji – piše u nekim od komentara.

Prijateljica bračnog para se takođe, oprostila od njega na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Neka neko napiše da sam pogrešno obavještena da je moj veliki prijatelj Drago Đurić, kao i njegova supruga nastradali na putu Melenci – Zrenjanin… Daj Bože, da je greška – napisala je neutješna žena, a ispod njene objave samo su nizali komentari.

Foto: KURIR/S.U.

Počivajte u miru dragi naši. Ko zna koja je ovo po redu saobraćajna nesreća, gdje stradaju nedužni ljudi zbog pijandura i narkomana… Pu, mamicu vam j**em.. Počivajte u miru čika Drago vi i vaša supruga – stoji u jednom od komentara.

Inače, prema riječima meštana ovog sela, bračni par Đurić zaputio se u Tumane, a kasnije su planirali da posjete kćerku.

(Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top