BiH

Ovo je preminuli Zijo kojeg je kolega slučajno pregazio kamionom u bh.gradu: Danas dženaza nastradalom muškarcu

Foto: Crnahornika.info

U tuzlanskom naselju Simin Han se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao radnik Javnog preduzeća Komunalac.

Kako su naveli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, saobraćajna nesreća se dogodila jučer oko 9:40 sati, kada je 54-godišnji M. M. iz Tuzle, upravljajući teretnim vozilom u vlasništvu Komunalca, vožnjom unazad pregazio 51-godišnjeg radnika Z. K.

“Z.K. je smrtno stradao na mjestu događaja, a što je konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli”, precizirali su iz kantonalne policije.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili kantonalni tužilac i službenici Odjelenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Poznat je i termin dženaze nastradalom radniku JKP Komunalca Ziji K. Dženaza namaz će se obaviti sutra u 11:30h u Brđanima piše Crna-Hronika

Prijatelji i kolege opraštaju se od nastradalog kolege. Mustafa i Zijo su bili prijatelji i dugogodišnje kolege. Zajedno su putovali i vraćali se kućama sa posla. Tuga, šta da vam kažem” – izjavio je izvor portala Crna-Hronika.

“Nesretan slučaj. Sudbina je tako htjela kolega da te nema više sa nama. Iskreno saučešće porodici a tebi Mujo sabuta i da ti Bog da snage”

“Tuga za izguljenim životom. Iskreno saučešće porodici. Žao mi je i vozača kroz šta on sada prolazi”

“Bili su kolege i kućni prijatelji”

“Baš mi je žao , mogu misliti kako se kolega zbog ove tragedije osjeća koju nije želio. Preminulom momku da se Allah smiluje i otvori dženetska vrata”

(Izvor: Crnahornika.info)

Najnovije vijesti

To Top