Nogomet

Ronaldo: Nikad nisam čuo za Rangnicka, a Rooney je ljubomoran jer sam ljepši

Screenshot: Twitter

Objavljuje se novi detalji eksplozivnog intervjua koji je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu i koji će u cijelosti biti objavljen u dva dijela, u srijedu i četvrtak navečer. Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, u ljeto prošle godine vratio se u Manchester United 12 godina nakon što je otišao iz kluba u kojem se proslavio. Međutim, sada 37-godišnji superstar i pali velikan svjetskog nogometa više nisu ni blizu fit kao početkom milenija.

Tačnije, i igračkom i klupskom gigantu ide jako loše otkako su se ujedinili. Ronaldo je ljetos htio otići jer United nije izborio Ligu prvaka, ali ga nitko nije htio zbog poodmaklih godina, ogromne plaće te zato što više ne može ispunjavati zahtjeve vrhunskog nogometa. Na to je “savršeno” došao novi trener Erik ten Hag koji je Ronalda postavio na klupu te mu prave prilike daje samo u Europa ligi, koja je za United i Ronalda trećerazredno natjecanje.

“Zvao me Manchester City, ali onda me nazvao Sir Alex”
Nakon svega ovog, Morgan je postavio najlogičnije pitanje, a Ronaldo je ovako odgovorio: “Zašto sam se vratio? Slijedio sam srce. Zvao me Manchester City, ali ona me nazvao Sir Alex i rekao mi da je to nedopustivo. ‘OK, šefe’, odgovorio sam mu. Navijači su za mene sve. Zato sam i odlučio dati ovaj intervju jer mislim da je pravo vrijeme da kažem što mi je na umu.”

“Zaprepastio me trener koji je došao prošle sezone. Nije trener i nikada nisam čuo za njega”

Ubrzo je vidio da Fergusonovi nasljednici nisu na njegovoj razini: “Nakon što sam došao zaprepastio me novi trener. Postao je to iako uopće nije trener! Kako onda možeš biti šef Manchester Uniteda?! Nikad nisam čuo za tog tipa”, rekao je Ronaldo za Ralfa Rangnicka, koji je u prosincu prošle godine zamijenio Olea Gunnara Solskjaera.

“Rooney me žestoko kritizira jer je ljubomoran na moju karijeru i izgled”

Što se tiče drugog Ronaldovog suigrača iz slavnih dana, Portugalac se obrušio na njega: “Ne znam zašto me Wayne Rooney tako često i ružno kritizira. Vjerojatno jer je on završio karijeru, a ja još uvijek igram na vrhunskoj razini. Istina je i da bolje izgledam od njega.”

Najnovije vijesti

To Top