Regija

78-godišnja baka dilala drogu u šumi, imala vagu, “paketiće”, ali i nož (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Policija je u šumi u Zemunu zatekla staricu koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bijele materije nalik na drogu.

Interventni tim policije odveo je V. N. (1944) u policijsku stanicu u Zemunu, objavio je RTS.

Policija je u šumi, u zemunskom naselju Galenika, zatekla V. N, koja je pored sebe imala digitalnu vagicu, a pored nje se nalazilo više različitih kesica.

U kesicama se, prema procjeni, nalazilo oko 400 grama praškaste materije bijele boje, nalik na opojnu drogu.

Ovo nije prvi put da policija hapsi starije građane Srbije zbog sumnje da su posjedovali i stavljali u promet opojne droge.

Javnost još uvijek nije zaboravila hapšenje starice u Krnjači u martu ove godine.

Policajci u Beogradu uhapsili su J. D. (75) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Lj. K. (59) i R. K. (60) koji se terete da su učinili krivično djelo neovlašteno držanje opojnih droga.

Policija je u Ulici Pančevaki put, u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene J. D., kod koje su nađene i tri kesice ove opojne droge, zaplijenila ukupno oko 120 grama heroina, kao i vagicu za precizno mjerenje, 168.000 dinara i 1.175 eura za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Kod osumnjičenih Lj. K. i R. K., koji su zatečeni u njenom stanu, pronađene su dvije kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J. D.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Najnovije vijesti

To Top